Мисия

"Да създадем най-добрата игра за футболен мениджмънт в света и да позволим на всеки да я играе безплатно!"

Нашите Десет Soccer Manager Принципа

 1. Soccer Manager е езплатна игра. Ние вярваме, че тя винаги трябва да остане безплатна и да е възможно да се играе от всеки човек във всяка страна по света.
 2. По наше мнение, Soccer Manager е най-добрата игра за футболен мениджмънт в света, но ние ще продължим постоянно да работим здраво, за да я подобряваме и да добавяме нови възможности и обновления.
 3. Soccer Manager е игра на народа, създадена от футболни фенове за футболни фенове. Поради тази причина, ние приемаме всякакви идеи и предложения, които според вас ще направят "Вашата" игра още по-добра. Всъщност, вече много от идеите, които Вие сте ни предложили във форумите са въведени и са съществена част от Soccer Manager.
 4. Ние вярваме в създаването на приятелска интернет общност която се основава около играта за футболни мениджъри, в която хората могат да играят заедно, да се наслаждават на играта и да създават нови приятелства докато играят.
 5. The site generates revenue through advertising and selling some extra optional game add-ons in our SM Shop. These revenues are used for the main purpose of keeping the game running and funding future development. Soccer Manager believes that this revenue generation should at all times be done in an open, honest and ethical way:
  • Ние не показваме реклами, за които чувстваме че са неморални или неподходящи, напр. - на огнестрелни и хладни оръжия, алкохол, наркотични вечщества и др.
  • The adverts we display are relevant to the site, kept to a minimum, and blended in so they don't interfere with the enjoyment of playing the game.
  • Ние не използваме изскачащи прозорци, цял екран, шпионски софтуер и други подобни, нито реклами, които хората могат да намерят за досадни и неприятни.
  • Ние не използваме трикове, лъжи или подмолни техники на продажба, с които да се опитваме да промотираме продуктите, които се предлагат в СМ Магазина.
  • Имаме ясна и лесна система за възстановяване на средства за всяка покупка от СМ Магазина.
 6. Soccer Manager не рекламира или подбужда насилие, расова омраза, сексизъм или каквато и да е друга форма на дискриминация. Ние се стараем да направим Soccer Manager място за безплатни радости и забавления за хора от всякакви възрасти, раси, религии и произход. Всеки е добре дошъл!
 7. Ние от Soccer Manager следваме философията, че клиентът винаги има предимство и като резултат, можете да бъдете спокойни, че има трудолюбив и отдаден екип, който работи с цел да поддържа "Вашата" любима игра работеща колкото е възможно по-безпроблемно.
 8. Ние предлагаме различни допълнения към играта, освен различните рекламни материали в СМ Магазина. За всичко, което продаваме обаче, има добра причина то да има цена, а не да бъде безплатно. Жената винаги ще бъде възможно най-ниска, предлаганите допълнения ще бъдат искани разширения на играта, които ще добавят удоволствие, но няма да предоставят предимство в самата игра пред мениджъри, които не закупват такива допълнения. Следват примери:
  • Ако предоставим на всеки играч Поръчков Игрови свят безплатно, играта ще се препълни с Игрални светове, повечето от които ще бъдат с минимален брой играчи, с което ще се наруши обществения аспект на играта за всички играчи.
 9. Страхотна "семейна" атмосфера цари сред тези, които работим в Soccer Manager, спазвайки един от нашите основни принципи, че работната среда може и трябва да бъде забавление.
 10. Последното ни правило е същото като първото! Soccer Manager е безплатен за всички, винаги ще остане такъв и постоянно ще се подобрява!
Вашият E-Mail адрес изглежда невалиден.Моля,въведете e-mail адресМоля, въведете собственото си имеМоля, въведете презимето сиМоля, потвърдете вашата паролаМоля, потвърдете е-мейла сиДадения Е-мейл адрес не съвпада с Е-мейл адреса за потвърждаване.Моля отбележи за потвърждение, че си прочел и разбрал нашите правила и условияРегистриране с тези данни?ИмеE-mail АдресВъведената парола е по-къса от 6 символа. Моля, въведете най-малко 6 символа.Вашият имейл за потвърждение е невалиден.Минималният брой на символите еНесигурна парола. Моля, изберете друга парола.Паролата е прекалено краткаСложност на паролата